Home

Als je er zelf even niet uitkomt....

Heb je last van stress, overspannenheid, een burn-out? Relatieproblemen?
Het gevoel dat je werk niet (meer) bij je past?
Zoek je rust, balans, energie, zelfvertrouwen, een nieuw perspectief?

Ik ben Karin van den Berg en ik heb ruim 20 jaar ervaring met coaching en counseling bij stress en burnout, levens- en loopbaanvragen. Ik ben NLP master, gecertificeerd CSR (chronische stress reversal) coach en basis EFT therapeut. Sinds dit jaar ben ik ook gecertificeerd MindSonar® Professional.

Ik begeleid volwassenen en jongeren die vastlopen in hun werk of studie, en/of in hun persoonlijk leven. Ik bied een luisterend oor en een andere kijk op jezelf en je situatie.

Bij (over)vermoeidheid, stressklachten of een burn-out help ik je de batterij weer op te laden en leer je hoe je beter met je energie om kunt gaan.

Ook bij relatieproblemen kun je met je partner bij mij terecht. Met behulp van de EFT (emotionally focused therapy) methode -bekend van het boek “Houd me vast” van Sue Johnson- help ik jullie negatieve patronen te doorzien en veranderen, en (weer) een veilige en hechte band op te bouwen.

Geïnteresseerd? Bel 06 11343415 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Karin van den berg kamille coaching

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg...
(vrij naar Einstein)