Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling, Loopbaancoaching, Stress- en burnoutbegeleiding

Of het nu gaat over je werk of studie, je persoonlijke leven, of een combinatie daarvan: ik bied je een persoonlijk en doelgericht coachingstraject.

Coaching is samen meer keuzemogelijkheden ontdekken. Door middel van gesprekken, oefeningen en creatieve werkvormen (bijvoorbeeld schrijfopdrachten) krijg je meer inzicht in jezelf en grip op je situatie. Gedrags- en gedachtenpatronen die je in de weg zitten leer je te herkennen en los te laten. Je wordt je meer bewust van je eigen waarden, wensen en behoeften, competenties en (kern)kwaliteiten.

Daardoor kun je beter kiezen voor wat je werkelijk wilt en krijg je zicht op wat je daarvoor nodig hebt. Soms is het een kwestie van iets anders (leren) doen, of missen er nog bepaalde vaardigheden. Vaak ook zijn het bepaalde overtuigingen -idee├źn over jezelf of anderen- die je ervan weerhouden te doen wat je eigenlijk wilt en kunt.

Ik help je deze belemmerende overtuigingen op te sporen en te vervangen door overtuigingen die je verder helpen. Belangrijk is dat je zelf de regie (her)neemt over jouw werk en leven.