Loopbaanbegeleiding

Wat wil ik echt?

Wanneer je vastloopt in je werk, als je twijfelt of je werk (nog) wel bij je past, wanneer je je wilt oriënteren op (ander) werk of een opleiding, als je wilt onderzoeken wat je echt wilt, waar je energie van krijgt, wat je kunt, wat een passende volgende stap in je loopbaan zou zijn...

Dan bied ik je een op jouw vraag en situatie toegesneden loopbaantraject.

Met behulp van diverse vragen en opdrachten reflecteer je op jezelf en je loopbaan en onderzoek je:

  • wat wil ik nu werkelijk?
  • wat voor werk en welke werkomgeving past bij mij?
  • wat is mijn grootste talent, wat zijn mijn kwaliteiten en valkuilen?

(Te) lang doen wat niet bij je past, of te weinig kunnen doen waar je echt blij van wordt kost veel energie. Ik maak vaak mee dat mensen zichzelf deze vragen (wat wil ik echt? Wat is echt belangrijk voor mij? Waar ben ik goed in?) pas gaan stellen na een (bijna) burnout. Dan ben ik blij dat ik daarin ook handvatten kan bieden.

En: jouw onzekerheid en stress, maar ook de keuzes die je maakt ten aanzien van werk hebben ook invloed op je privéleven en kunnen ook van invloed zijn op je relatie.

Ook studenten die twijfelen over de juiste studierichting kan ik -meestal in 3-4 gesprekken- helpen om op een goede manier te kiezen uit alle mogelijkheden!

Karin is de loopbaancoach die je iedereen toewenst! Zij weet mensen zelf in te laten zien waar hun kwaliteiten en krachten liggen. Ze doet dit met een combinatie van professionele expertise en persoonlijke aandacht.

Linda
Kamille Coaching Arnhem
Emmastraat 45a
6828 HB Arnhem
Nederland
06 - 11 34 34 15
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Designed by Meneer Web - Arnhem