Over mij

Ik ben een oplossingsgerichte, betrokken coach, breed en divers opgeleid en met veel werk- en levenservaring.

Sinds 1999 begeleid ik mensen die vastlopen in hun werk en/of persoonlijke leven.

Met loopbaanvragen, stress gerelateerde klachten of relatieproblemen, of een combinatie daarvan, want wie niet goed in zijn vel zit merkt dat vaak op meerdere vlakken.

Ik ben opgeleid als bioloog en heb mij vervolgens ontwikkeld tot professioneel coach. De raakvlakken en wisselwerking tussen biologie en psychologie hebben mij altijd zeer geboeid, en ik werk dan ook graag met methoden die gebaseerd zijn op inzichten op dit gebied, zoals NLP en Mindfulness, en natuurlijk de CSR methode bij stress en burn-out.

Ook de Emotionally Focused Therapy (Houd me Vast gesprekken) die ik inzet voor stellen van wie de relatie in ‘zwaar weer’ is gekomen, of die hun relatie willen versterken, is ontstaan vanuit meer begrip van hoe belangrijk emoties zijn voor het (over)leven.

Voor een compleet overzicht van mijn opleidingen en werkervaring klik hier.

Naast een methode die ‘werkt’ vind ik het belangrijk om een warme, veilige omgeving te bieden. Ik luister zonder oordeel en met geduld en nieuwsgierigheid.

Met mijn werk wil ik graag mijn steentje bijdragen aan een vrediger wereld, waarin mensen meer 'verbindend communiceren' met zichzelf en elkaar. Ik hou van mijn werk, maar mijn partner en drie volwassen kinderen zijn nog belangrijker voor me. Inspiratie en ontspanning haal ik ook uit gesprekken en gezelligheid met vrienden, wandelen in de natuur, steden en musea bezoeken, muziek maken en luisteren. En elk seizoen ben ik korte of langere tijd in onze oude boerderij in Noord-Italië te vinden om wat te klussen en te genieten van 'la dolce vita'.

De naam Kamille stamt uit de periode dat ik werkte als milieuadviseur, daarbij heeft het bloemetje een helende en rustgevende werking en past zo ook goed als symbool voor mijn werk als coach.

Kamille Coaching Arnhem
Emmastraat 45a
6828 HB Arnhem
Nederland
06 - 11 34 34 15
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Designed by Meneer Web - Arnhem