Persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer tevreden zijn met jezelf en de keuzes die je maakt, een betere balans tussen je hoofd en je gevoel, beter grenzen leren stellen, effectiever communiceren?

Als je wilt investeren in je persoonlijk groei bied ik je een individueel en persoonlijk ontwikkelingstraject.

Zo'n traject begint bij het bepalen van je doel, wat is het precies dat je wilt bereiken? Vaak is het nog niet zo makkelijk om te 'weten' wat je eigenlijk zelf wilt. Je bent zo gewend om te reageren op -werkelijke of vermeende- verwachtingen of oordelen van de buitenwereld.

Ik help je je bewust te worden van je (kern) kwaliteiten en waarden, dat wat belangrijk voor je is. En over wat je gelooft over jezelf en de wereld om je heen. Welke overtuigingen helpen je verder, en welke belemmeren je juist om te doen wat je graag wilt?

Ik luister goed , vraag dóor, en reik je ideeën, inzichten en oefeningen aan vanuit o.a. NLP, Mindfulness, systemisch werk en Geweldloze (verbindende) communicatie Meer bewustzijn over wie je bent, waar je goed in bent en waar je plezier in hebt helpen je om besluiten te nemen over wat je wilt veranderen, en over wat je wilt leren accepteren, dus om verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven.

Dat is persoonlijke groei, en dat gaat door als wij 'klaar' zijn.

Door de coaching van Karin heb ik geleerd dat ik er zijn mag en veel kwaliteiten heb. Ook kan ik nu benoemen wat ik nodig heb van een ander.

Ingrid, secretaresse
Kamille Coaching Arnhem
Emmastraat 45a
6828 HB Arnhem
Nederland
06 - 11 34 34 15
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Designed by Meneer Web - Arnhem